Polícia sa obracia na verejnosť v súvislosti so zabitím Henryho na Obchodnej ulici v Bratislave

05.06.2018

BRATISLAVA 5. júna (WebNoviny.sk) - Polícia sa obracia na svedkov incidentu na bratislavskej Obchodnej ulici, pri ktorom zomrel 36-ročný Henry Acorda. Prosí svedkov a ľudí, ktorí disponujú informáciami o čine, ktoré by mohli pomôcť pri vyšetrovaní, aby ich poskytli na telefónnom čísle 158.


V sobotu 26. mája v skorých ranných hodinách došlo na Obchodnej ulici v Bratislave k incidentu medzi dvoma mužmi, ktorý sa skončil fyzickým napadnutím jedného z nich, Filipínčana Henryho Johna Seraficu Acordu. Ten podľa medializovaných informácií bránil dve ženy, ktoré obťažoval 28-ročný Juraj H. z Dunajskej Stredy.

Napadnutý muž utrpel zranenia, ktoré si vyžiadali jeho okamžitý prevoz do nemocnice. Napadnutý Filipínčan následkom zranení v nemocnici zomrel. Policajný vyšetrovateľ prekvalifikoval vec na zločin zabitia. V prípade dokázania viny hrozí Jurajovi H. trest sedem až 12 rokov väzenia.

https://www.webnoviny.sk/policia-sa-obracia-na-verejnost-v-suvislosti-zabitim-henryho-na-obchodnej-ulici-v-bratislave/


Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky