Prečo nevoliť cirkevného slobodomurára Františka Mikloška ?!

23.07.2018


Pre lepšie objasnenie:
tzv. názov: "Odluka Cirkvi" v sebe skrýva množstvo nebezpečenstiev a to podobne ako názov: "umelé prerušenie tehotenstva".

Ako vieme, tak interupčným, čiže umelým potratovým zásahom na odstránenie živého plodu z maternice sa definitívne ukončuje život dieťaťa. Kedže už sa nedá pokračovať v živote dieťaťa, nie je správne to nazývať: "prerušením tehotenstva" a predsa podľa zákonov sa to tak nazýva.
Podobne sa uzakonil aj názov: "Odluka Cirkvi", aj ked samotná "odluka" ešte nie je zakonom schválená. Len samotný pojem (názov).

Avšak podstata ako "prerušenie tehotenstva" aj "odluka Cirkvi" stále ostáva veľkou dezinformáciou a hlavne odstránením života človeka a Cirkvi v spoločnosti daného štátu.
Veď slovo: "Odluka (Cirkvi)" sa skrýva za pojem: "Odluka manželov"

Ako vieme z cirkevneho práva, manželia maju v mimoriadnych prípadoch právo na "odluku" a nejedná sa pritom o ťažký-smrteľný hriech.

Z toho dôvodu cirkevní slobodomurári sa snažia oklamať kresťanov, že "Odluka Cirkvi" nie je veľkým Zlom a to podobne ako "Odluka manželov".

My však vieme z učenia pápežov z historie Cirkvi, že "odluka Cirkvi" naozaj priniesla v iných štátoch zničenie životov ako kresťanských, tak aj ostatných... začalo to obmedzením právomocí kresťanských(katolíckych) klerikov, potom prišli na rad, maličkí... nenarodení (potraty) a postupne to zachvátilo aj chudobných, takže nastala veľká priepasť medzi chudobnými a bohatými.

To však je už len konečný dôsledok. Ako veriaci ľudia predovšetkým sa pozerame na Božiu vôľu, ktorá sa prejavuje cez pápeža a tá je jednoznačne proti odluke Cirkvi:

"To, že štát musí byť odlúčený od Cirkvi je téza absolútne falošná a blud maximálne škodlivý..."
(pp.Pius X. / Encyklika: "Vehementer Nos")

Ked František Mikloško hovorí, že "odluka Cirkvi je ideálnym riešením" tak v akom mene? Azda v mene Cirkvi? Alebo ho na to nahovorili slobodomurari?

Chcete voliť Mikloška ako nejaké menšie zlo?
Zamyslite sa prečo chce odluku Cirkvi a aby sme ostali v zločineckej organizácii NATO? Pochopíte, že tu neide o menšie zlo, ale o Veľké Zlo na menšej úrovni.

Porovnaj:

"Po druhé, som absolútne presvedčený, že musíme byť pevnou súčasťou NATO, lebo to je predpokladom našej bezpečnosti, NATO je predpokladom EÚ. Mnohí zmiešavajú politiku NATO a USA, ale to nie je pravda, my ako Slovensko sme účastní len misie v Afganistane."

https://www.postoj.sk/35020/je-cas-aby-sa-zjednotili-krestanske-a-obcianske-sily



Herézy Františka Mikloška o sv.prijímani

https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/herezy-frantiska-mikloska-o-sv-prijimani/


Kapucínov pobúrilo vyhlásenie Františka Mikloška a Jána Čarnogurského

https://spravodajskenoviny.webnode.sk/news/kapucinov-poburilo-vyhlasenie-frantiska-mikloska-a-jana-carnogurskeho/


František Mikloško by volil slobodomurara Schwarzenberga
https://sekty-okultizmus.webnode.sk/news/frantisek-miklosko-by-volil-slobodomurara-schwarzenberga/


KAUZA: "POSTOY.sk" - Výzva k obráteniu - Redakcia Postoy.sk a kontroverzný politik František Mikloško

https://kauzy-exkomunikcie-svatorecenia.webnode.sk/news/kauza-postoy-sk-vyzva-k-obrateniu-redakcia-postoy-sk-a-kontroverzny-politik-frantisek-miklosko/


Kontroverzný politik František Mikloško a Odluka Cirkvi

https://kauzy-exkomunikcie-svatorecenia.webnode.sk/news/kontroverzny-politik-frantisek-miklosko-a-odluka-cirkvi/


Viac tu: kauzy-exkomunikcie-svatorecenia.webnode.sk/news/kauza-frantisek-miklosko/

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky