Gól za život už aj na východe

03.09.2018

V júli sme s našim bratislavským tímom Gól za život vyrazili na východ.

Najskôr sme hrali v Kojaticiach (14.7.) a na druhý deň v Ďačove na memoriáli Antona Ružbarského.
Podujatie v Kojaticiach bolo obzvlášť cenné, pretože sa na ňom predstavil aj celkom nový futbalový tím Gól za život Východ, pod vedením kňaza Dušana Škurlu. Futbalisti prevažne z Košíc a Prešova budú svojimi aktivitami pokrývať východné Slovensko, takže sa myšlienky Gólu za život dostanú k ďalším futbalovým fanúšikom. "Chlap má hrať fair-play na ihrisku, aj v živote.

Keď jeho manželka alebo partnerka neplánovane otehotnie, má jej byť oporou a povedať, neboj sa, spolu to dáme. Som rád, že tento odkaz teraz bude častejšie znieť aj na východe Slovenska," uviedol Jozef Kozák, autor projektu Gól za život.

Bezprostredné reakcie Dušana Škurlu po historicky prvom zápase boli optimistické:

"Prehrali sme 3:1, je to prehra, nie je to debakel! Uchránili sme pokojnú atmosféru a ďakujeme Gólu za život Bratislava, že nás takto výborne zaškoľujú. Raz musíme zahrať priamo proti vám!"

Gól za život je aktivitou tímu Bratislava za život, jeho cieľom je prostredníctvom futbalu šíriť pro-life myšlienky medzi mužmi a pozitívny vzťah k otcovstvu.

Viac informácií na stránke 

www.facebook.com/Golzazivot/
Fotky a videá z Kojatíc
www.hfi.sk/blog/341-gol-za-zivo...


Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky