Nemecká AfD navrhuje zrušiť Europarlament a neskôr chce vystúpenie Nemecka z EÚ. Čo bude s úbohými poslancami?

07.08.2023


7. augusta 2023
Krátke správy

Rast preferencií nemeckej strany AfD vyvoláva na tvárach zapálených eurohujerov dlhodobo ideové chmáry a paniku. Najnovšie sa na liberálnych čelách začala kumulovať oblačnosť kvôli novému volebnému programu, ktorý predstavila strany včera.


A niet sa čo čudovať, pretože jej program strojí úklady ohrozujúce živobytie najväčšej koncentrácii darmožráčov na európskom kontinente – Európskemu parlamentu. Predstava, žeby sa niekoľko stoviek dobre živených "zástupcov ľudu" odrazu ocitlo bez vyčerpávajúceho hlasovania, štedro dotovaného z peňazí daňových poplatníkov, nenechala chladnými ani prevádzkovateľov portálu Euractiv, ktorý bije v súvislosti s volebným programom na poplach.

Po zrušení Europarlamentu by nasledovalo zrušenie všetkých právomocí Súdneho dvora EÚ, ktorý má nehynúce zásluhy na presadzovaní liberálnych a neomarxistických právnych precedensov, účinnej to palice na rôznych nepokrokových dezolátov, skrývajúcich sa v temných kútoch konšpirátorstva a euro-zrady.

Takto okresaná eurokracia by sa podľa AfD mala premeniť na voľnú konfederáciu európskych krajín, bez šialeného sociálneho inžinierstva, obmedzovania suverenity členských štátov, zeleného alarmizmu a neomarxistickej kultúrnej propagandy. Strašná predstava, však? Väčšina Európanov pri nej určite nemôže zaspať.

Ak by sa však tieto reformy nepodarilo realizovať, AfD pozná ešte jedno riešenie – vystúpenie Nemecka z EÚ alebo rozpustenie eurokratického molocha:

"Ak sa naše zásadné reformné prístupy nepodarí realizovať v existujúcom systéme EÚ v primeranom čase, považujeme za nevyhnutné vystúpenie Nemecka alebo riadené rozpustenie Európskej únie a vytvorenie nového európskeho hospodárskeho a záujmového spoločenstva."

AfD, dosahujúca v prieskumoch bežne preferencie nad 20 %, predbehla SPD snaživého a pokrokového kancelára Scholza a približuje sa k CDU/CSU, čo portál Euractiv označil za "nebezpečné".

A nielen on. Manfred Weber, predseda európskych ľudovcov, známych to progresívnych "konzervatívcov" sa vyjadril, že ide o "vyhlásenie vojny Únii". Podľa neho program "stojí proti všetkému, za čo bojovali predchádzajúce generácie". Ako ktoré, samozrejme… Pán predseda si minulosť trochu idealizuje.

Navyše, aby zlých správ pre liberálov a eurohujerov nebolo málo, zradcovia sa našli priamo v CDU/CSU a poškuľujú po spolupráci s AfD:

"Najmä v Nemecku vidíme pravicové smerovanie v CDU/CSU", povedala nemecká ministerka spravodlivosti Katarina Barleyová a dodala: "Obranný val konzervatívcov proti pravicovým populistom a fašistom už neexistuje."

Avšak vzhľadom na to, že za "fašistu" je dnes označovaný každý, kto odmieta spoločné záchody mužov a žien, alebo nechce vyvesovať dúhové vlajky, tak zrejme veľký dôvod k zármutku nad týmto vývojom nie je namieste.

Ak by sa však náhodou podarilo presadiť niektorý z bodov programu, treba zabezpečiť jedno – aby úbohí poslanci EP dostali primerané štátne zabezpečenie a ubytovanie. V tej či onej podobe. Nikto sa totiž nestaral o nás tak usilovne ako oni. Zorganizovali nám sexuálnu výchovu, zelené obrodenie aj multikultúrne obohatenie. Bude zrejme nevyhnutné náležite ich odmeniť.

BM

Zdroj: Euractiv.sk, titulný ilustračný obrázok, zdroj – wikimedia commons

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky