Proroctvá Don Gobbiho o Veľkom Varovaní (Osvietenie svedomia)

01.12.2022

Miláno (Taliansko), 2. októbra 1992 

Keď sa to stane, bude to taká veľká vec, aká sa nikdy nestala od stvorenia sveta. Bude to ako malý súd, a každý uvidí vlastný život a všetky skutky v Božom svetle. 


22.5.1988

Duch Svätý príde ako nebeská rosa milosti a oheň, ktorý obnoví svet. Pod jeho neodolateľným pôsobením sa Cirkev otvorí a bude prežívať nové obdobie svojej najväčšej svätosti a bude žiariť takým mohutným svetlom, že k sebe pritiahne všetky národy zeme.

Duch Svätý príde, aby sa naplnila vôľa nebeského Otca a stvorený vesmír aby opäť zrkadlil jeho veľkú slávu.

Duch Svätý príde, aby obnovil slávne kráľovstvo Kristovo a bude to kráľovstvo milosti, svätosti, lásky, spravodlivosti a pokoja. Svojou Božskou láskou otvorí brány sŕdc a osvieti všetky svedomia. Každý človek sa uvidí v spaľujúcom ohni Božej pravdy. Bude to ako súd v malom. Potom prinesie Ježiš Kristus na svet svoje slávne Kráľovstvo.

Duch Svätý príde skrze triumf môjho Nepoškvrneného Srdca. Preto vás dnes všetkých volám, aby ste vstúpili do večeradla môjho Srdca. Tak budete pripravení prijať dar Ducha Svätého, ktorý vás premení a urobí nástrojmi, ktorými Ježiš obnoví svoje Kráľovstvo."


4.6.1995

Takto budete ožiarení týmto božským svetlom a uvidíte sa sami v zrkadle Božej pravdy a svätosti. Bude to ako súd v malom, ktorý otvorí dvierka vášho srdca, aby prijalo veľký dar Božieho milosrdenstva.


Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky