Schwab, nasledovnik svojho otca fašistu, chce zmeniť ľudsku DNA

24.05.2022

Drahí bratia a sestry! Nie je potrebné nechať sa oklamať a oživiť falošné nádeje v sebe, že nás ide niekto zachrániť. Na čelo Ruska diabol postavil svojich služobníkov, ktorí môžu medzi sebou prisahať a dokonca bojovať, ale vždy poslúchnu svojho rohatého otca.
Preto sa na našej ruskej pôde a na celom svete vo všetkých krajinách rýchlo buduje digitálny elektronický koncentračný tábor Antikrista, podľa jedného scenára sú usporiadané rôzne pandémie a realizujú sa ďalšie globálne plány na zničenie a zotročenie ľudstva s jeho podriadenosťou budúcemu Antikristovi. Mať rozum, áno zo všetkých!

 VŠETCI SÚ V TOM ISTOM SATANSKOM KLUBE.

Na fotografii vľavo je zakladateľ Svetového ekonomického fóra Klaus Schwab. Jeho hlavným cieľom je zmeniť našu DNA a vytvoriť symbiózu - človeka a robota. Na pravej strane je jeho otec, ktorý je priemyselník a fašista blízky Hitlerovi Eugen Schwab.
Klaus sa narodil v roku 1938 v hitlerovskom Nemecku. Jeho otec potom viedol strategický podnik nacistického Nemecka "Escher-Wyss" a mal vlastný koncentračný tábor, ktorý využíval slobodnú prácu väzňov.


Na fotografii nižšie - podľa Schwaba, globálnych lídrov, účastníkov programu jeho WEF. Podľa Putina sa so Schwabom pozná od roku 1992 a často navštevoval jeho miesto v Davose. 

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky