Vízie a proroctvá Matthiasa Stormbergera o Troch svetových vojnách a následnom období mieru

15.10.2022

Matthias Stormberger, pastier kráv v Rabensteine v Nemecku, mal v roku 1830 niekoľko pozoruhodných vízií budúcnosti. Mathias Lang je v niektorých prorockých kruhoch známy aj ako Stormberger. Lang bol negramotný a nemal žiadne vzdelanie, napriek tomu predpovedal veľa vecí, ako sú lietadlá, telefóny a oveľa viac. V rokoch 1753 až 1820 žil v Bavorsku. Pred prvou svetovou vojnou vyslovil nasledujúcu predpoveď:


Predpoveď 1.svetovej vojny


"Budú postavené železné tyče a železné príšery budú štekať cez púšť."
"Prídu autá bez koní a hriadeľa..."
"A človek bude lietať vzduchom ako vtáky."
"Keď na okraji lesa bude hotová železná cesta a tam bude vidieť železného koňa, začne sa vojna, ktorá bude trvať dvakrát dva roky. Bojovalo by sa so železnými pevnosťami, ktoré sa pohybujú bez koní."
"Hneď po tejto strašnej vojne príde čas, keď peniaze nebudú mať žiadnu hodnotu. Za 200 zlatých nebude k dispozícii ani bochník chleba, a predsa nebude hlad. Peniaze budú vyrobené zo železa a zlato bude tak cenné, že za pár zlatých sa dá kúpiť malá farma."


"Po Veľkej vojne nebude mier. Ľudia povstanú a všetci budú bojovať proti sebe... Bohatí a vznešení budú zabití. Svetová vojna neurobí ľudí lepšími, ale oveľa horšími... Povedzte svojim deťom, že ich deti sa dožijú času, keď bude zem vyčistená. Boh odstráni ľudí, pretože medzi ľuďmi nebude láska. Náboženská viera upadne; kňazi nebudú rešpektovaní; ľudia budú zameraní len na jedenie a pitie; bude veľa nesmierne bohatých ľudí a veľké množstvo chudobných; veľké bohatstvo dlho nevydrží, lebo prídu červené čiapky. Ľudia sa budú skrývať v lesoch a mnohí odídu do exilu. Po tomto občianskom konflikte a všeobecnom zúčtovaní sa ľudia budú navzájom milovať tak, ako sa predtým nenávideli."


Predpoveď 2.svetovej vojny


"Dve alebo tri desaťročia po prvej vojne bude jedna a druhá vojna ešte väčšia. Zapoja sa takmer všetky národy sveta. Milióny mužov zomrú bez toho, aby boli vojakmi. Oheň bude padať z neba a mnohé veľké mestá budú zničené."
"Katolícka viera takmer úplne vymizne, religiozita bude dosť nerešpektovaná, nezískajú si rešpekt kvôli svojmu spôsobu života."
"Medzi ľuďmi nebude veľa dobrých kresťanov, Božie prikázania už nerešpektuje ani aristokracia, ani najmenší robotník."
"Človek nebude považovať najväčšiu nespravodlivosť za hriech. Keď viera zmizne, úplne sa stratí aj láska toho najbližšieho. Spravodlivosť človek neodhadne, chudobnému sa často nedarí a bude menej rešpektovaný ako pes."
"Potom vznikne neplecha, ktorú treba ľutovať, medzi ľuďmi nebude poriadok."


Predpoveď 3.svetovej vojny


"Po druhej veľkej vojne si ľudia budú myslieť, že nastal mier, ale bude to len prestávka. Jedného dňa sa začne tretia svetová vojna, hroznejšia ako tie predchádzajúce."
"Po skončení druhej svetovej vojny príde tretí univerzálny požiar, ktorý určí všetko."
"Keď ženy chodia v nohaviciach a muži sa stanú zženštilými, takže už nebude možné rozoznať mužov od žien, potom je ten čas blízko."
"Ľudia budú stavať domy všade, vysoké domy, nízke domy, jeden po druhom. Keď všetci budujú, keď sa všade postavia budovy, všetko bude vyčistené."
"Na nebesiach bude sväté znamenie, že príde veľmi prísny Majster a stiahne kožu ľudu. Nebude vládnuť veľmi dlho, potom, keď sa všetko stane, ako som povedal, príde veľké zúčtovanie."
"Budú tu zbrane úplne nové. Za jeden deň zomrie viac mužov ako vo všetkých predchádzajúcich vojnách. Bitky budú ukončené umelými zbraňami."
"Stanú sa gigantické katastrofy. S otvorenými očami prejdú národy planéty týmito katastrofami. Nebudú vedieť, čo sa deje, a tí, ktorí to vedia a hovoria, budú umlčaní."
"Všetko bude iné ako predtým a na mnohých miestach bude Zem veľkým cintorínom. Tretia vojna bude koncom mnohých národov."
"Bavorská zem bude spustošená a Čechy (Čechy sú 2/3 Česka) vyčistené ako na metle. Cez všetky tieto miesta a cez české hory prídu Červení... nie Francúzi, ale Červení." (1)
"Vy, moje deti, nezažijete najväčšiu neplechu, vy, moje vnúčatá, to tiež nezažijete, ale ten tretí kmeň, ktorý to ľahko zažije."
"Uskutoční sa to cez noc - v krčme v Zwieseli (mesto v Bavorsku známe svojím pohárom) bude veľa ľudí spolu a vonku budú vojaci jazdiť cez most. Ľudia vybehnú z lesa. Tí, ktorí sa skryjú na Fuchsenriegel (miesto v Rakúsku) alebo na Falkensteine (kamenný hrad, budova s hrubými kamennými múrmi?), zostávajú ušetrení. Kto prežije, musí mať železnú hlavu."
"Ľudia ochorejú a nikto im nemôže pomôcť. . ." "Bude to však pokračovať a to, čo nasleduje potom, je koniec sveta. Obloha a pálenie zeme, pretože je to čas, kedy sa všetko končí.... a nastane tento čas, keď nad krajinou zahučí divoká poľovačka s ohňom a sírou."
Potom povedal: "Žiadni ľudia už nebudú vedieť, kde bol Zwiesel a kde Rabenstein (nemecké mestá).
Zo všetkých strachov toto bude posledné. Keď ľudia padajú z brehu ako muchy zo steny, začína sa posledný čas. Bude to hrozné.
"... ale keď niekto na celom toku Dunaja nájde ešte jednu kravu, stojí za to, aby ju majiteľ pripevnil strieborným zvončekom."


Viozionár predpovedá obdobie mieru 


"Po týchto udalostiach to bude zázrak, ak ešte uvidíš dvoch alebo troch vládcov ísť spolu. Po týchto udalostiach bude jasno a tí, ktorí prežili, budú čeliť dobrému času na nádej."
"Potom príde dobrý čas, ktorý miluje Ježiš Kristus, a svätí ľudia budú robiť zázraky. Keď budú mať ľudia opäť svoju vieru, bude nasledovať dlhé obdobie pokoja. Tí, ktorí ešte žijú, dostanú bývanie a toľko pôdy, koľko potrebujú... a čím viac rúk má človek, tým viac ich spočítaš."
"Potom bude skrátené leto; zima a leto sa nedajú rozlíšiť. Aj keď je všetko okolo Dunaja zničené a mŕtve, v lesoch budú ľudia žiť a budú si v lesoch stavať domy ... v skutočnosti krásne domy, pretože všetko zlé je preč a všetky ťažkosti sú prekonané.... a čoskoro zo starých budov vyrastú žihľavy... a les bude opäť rásť bez vojny a smrti."
"Tí, ktorí začínajú nové, postavia Cirkev a budú chváliť Boha. Tí, ktorí prežijú, si povedia: 'Brat, ešte žiješ?' a pozdravia sa slovami: 'Pochválený buď Ježiš Kristus' Nebude to len u nás, ale v celom svete. Právo sa opäť stane správnym a mier bude vládnuť na mnoho rokov."

Vytvorte si webové stránky zdarma! Táto stránka bola vytvorená pomocou služby Webnode. Vytvorte si vlastný web zdarma ešte dnes! Vytvoriť stránky